Aanmelden

Elon biedt therapie, trainingen en cursussen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die er in uw situatie zijn. Zowel voor particulieren (ouder of verzorger) of als verwijzers in de rol van psycholoog, (huis-)arts, leerkracht of bijvoorbeeld wijkteammedewerker.

Voor particulieren

U kunt direct zonder verwijzing van de huisarts of het wijkteam aanmelden. De kosten voor de therapie komen voor uw eigen rekening. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte (zie hieronder website zorgwijzer).

Bij een verwijzing vanuit het wijkteam (jeugdwet) kunnen kinderen soms terecht op basis van PGB. Neem hiervoor contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Contact met ons opnemen is altijd vrijblijvend. Als u mailt, of als u belt en wij kunnen u niet direct te woord staan,  proberen we altijd zo snel mogelijk te reageren op uw mail of op de voicemail.

Voor professionals

Aanmeldinformatie en achtergrondinformatie voor professionals is te vinden op de volgende pagina

Contact opnemen

Wilt u een aanmelding doen voor therapie, heeft u vragen, is er iets onduidelijk? Neem contact met ons op door te mailen of via het onderstaande formulier. Wij proberen daar dan zo snel mogelijk op te reageren. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 – 81 80 93 89.