Aanmelden

Elon biedt ambulante jeugdhulp, trainingen en cursussen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die er in uw situatie zijn. Zowel voor particulieren (ouder of verzorger) of als verwijzers in de rol van psycholoog, (huis-)arts, leerkracht of bijvoorbeeld wijkteammedewerker.

Voor particulieren

U kunt direct zonder verwijzing van de huisarts of het wijkteam aanmelden. De kosten voor een traject bij Elon komen dan voor uw eigen rekening.

Bij een verwijzing vanuit het wijkteam (jeugdwet) of een verwijzing van de huisarts kunnen kinderen meestal terecht op basis van ZIN, het gehele traject wordt dan vergoed.

Contact met ons opnemen is altijd vrijblijvend. Als u mailt, of als u belt en wij kunnen u niet direct te woord staan,  proberen we wel altijd zo snel mogelijk te reageren op uw mail of op de voicemail.

Voor professionals

Aanmeldinformatie en achtergrondinformatie voor professionals is te vinden op de volgende pagina

Aanmeldproces voor therapie

Voor Rotterdam hebben wij op dit moment een volledige aannamestop. Er is al een wachtlijst en vanwege de lengte van deze wachtlijst plaatsen wij tot december 2022 geen nieuwe cliënten hierop. De wachttijden worden dan dusdanig lang dat cliënten hier zelf ook niet mee geholpen zijn. Er is ook geen overleg mogelijk over casussen tot deze tijd

Voor de locatie Delft is er nog wel plek voor speltherapie (niet voor PMKT en Theraplay).

Dit geldt niet voor de trainingen. Zie hiervoor het overzicht van trainingen die op dit moment beschikbaar zijn.

Contact opnemen

Wilt u een aanmelding doen voor therapie, heeft u vragen, is er iets onduidelijk? Neem contact met ons op door te mailen of via het onderstaande formulier. Wij proberen daar dan zo snel mogelijk op te reageren. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 – 81 80 93 89.

Aanmelden voor trainingen

De volgende trainingen worden door Elon georganiseerd. Op de pagina over de desbetreffende training kunt u zich direct aanmelden.