Aanmelden

Elon biedt ambulante jeugdhulp, trainingen en cursussen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die er in uw situatie zijn. Zowel voor particulieren (ouder of verzorger) of als verwijzers in de rol van psycholoog, (huis-)arts, leerkracht of bijvoorbeeld wijkteammedewerker.

Voor particulieren

Via de huisarts, het wijkteam of de Jeugdbescherming kunt u een verwijzing voor uw kind voor Elon krijgen. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan de behandeling.

Neem bij vragen contact met ons op! Als u mailt, of als u belt en wij kunnen u niet direct te woord staan,  proberen we wel altijd zo snel mogelijk te reageren op uw mail of op de voicemail.

Voor professionals

Aanmeldinformatie en achtergrondinformatie voor professionals is te vinden op de volgende pagina

Aanmelden voor trainingen

De volgende trainingen worden door Elon georganiseerd. Op de pagina over de desbetreffende training kunt u zich direct aanmelden.

Contact opnemen

Wilt u een aanmelding doen voor therapie, heeft u vragen, is er iets onduidelijk? Neem contact met ons op door te mailen of via het onderstaande formulier. Wij proberen daar dan zo snel mogelijk op te reageren. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 – 81 80 93 89.