Op locatie

Elon is met onder andere speltherapie, Theraplay ® en Rots & Water werkzaam in de omgeving Rotterdam, Delft, Den Haag, het Westland en omstreken. Per vorm en situatie verschillen de mogelijkheden wat betreft het werken op locatie.

Rots en Water

Voor trainingen Rots en Water (ook gezinstrainingen) gebruiken wij normaal gesproken trainingslocaties in de buurt van een van onze praktijken. In het geval van schoolklassen kan Elon de Rots en Water training ook op school komen geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van de gymzaal.

Een andere mogelijkheid is als u als ouder of verzorger een aantal andere ouders of verzorgers kent uit eenzelfde buurt en u (uw kinderen) gezamenlijk deel wil nemen aan een Rots en Water training. in dit geval is het ook mogelijk dat Elon een training verzorgt bij u in de buurt.

Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Theraplay®

Theraplay® kan in bijzondere gevallen op locatie worden gegeven. Onze voorkeur gaat uit om deze therapie te geven op een van onze locaties (Delft en Rotterdam) omdat wij hier een rustige geschikte ruimte voor hebben ingericht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Speltherapie

Normaal gesproken vindt speltherapie plaats in de praktijk. Dit heeft als reden dat hier een spelkamer is ingericht waar kinderen in een veilige omgeving veel spelmateriaal wordt aangeboden. In bijzondere gevallen met bijvoorbeeld een groot aantal clienten kunnen medewerkers van Elon speltherapie op locatie geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige therapie en trainingen

Afhankelijk van de training of de therapie, de groepsgrootte, de benodigdheden voor de therapie en/of training en de mogelijkheden van trainer of therapeut kan dit mogelijk op locatie plaatsvinden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overleg de mogelijkheden