Thelma van der Lugt

Mijn naam is Thelma van der Lugt. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen (in de leeftijd van 1,5 t/m bijna 10) en ik woon in Rotterdam.De afgelopen jaren heb ik me voornamelijk gericht op het gezin en de uitdagingen die dat met zich mee brengt. Daarnaast heb ik tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling door middel van o.a. coaching en het volgen van cursussen zoals de Rots- en Watertraining, kindermassage, Nederlandse Gebarentaal en kleding kleur- en stijladvies.

Wat ik voor ogen heb, is dat we het mooiste zijn als we onszelf zijn.

Als gezin zijn we 5 jaar geleden gestart met keuzes voor bewuster omgaan met voeding wat veel positieve effecten had op onze gezondheid. Ook in het ouderschap ben ik gegroeid in Attachment Parenting (zoals: langere periode van borstvoeding geven, dragen van een kind in een draagdoek, zindelijkheidscommunicatie-training en het gebruik van gebarentaal bij horende kinderen).

Ik ben gecertificeerd Rots en Watertrainer. In september 2018 ben ik gestart met een 3-jarige opleiding Professionele Communicatie. Daarmee wil ik me ontwikkelen tot coach in Persoonlijke Ontwikkeling om klanten te helpen te ontdekken hoe ze hun eigen plek in kunnen nemen in familie, gezin, werk e.d. Vooral systemisch werken en het gebruik van (familie)opstellingen intrigeert me en wil ik graag leren. Ik wil me graag blijvend ontwikkelen.

Daarom help ik graag om kinderen op een speelse manier zich meer bewust te worden van zichzelf. Ervaren dat je al veel kracht in je hebt en uit kan stralen zonder dat je op de vuist hoeft te gaan. Dus o.a. ook: leren voelen wat je lijf tegen je zegt, grenzen aangeven, je concentreren en focus houden.

Ik vind het mooi om er aan bij te dragen dat kinderen mogen leren hoe je jezelf trouw kan blijven zonder de verbinding met een ander te verliezen.