Tamar

Mijn naam is Tamar, afgestudeerd als dramatherapeut (vaktherapeut drama en spel) en psychologe. Al een aantal jaar werk ik met kinderen in het gezin en werk behalve in de kinder- & jeugdpsychiatrie ook bij Praktijk Elon.

Kinderen komen bij ons vanuit heel verschillende situaties. Soms gaat het thuis niet goed, soms juist niet op school, of beide. Dit komt vaak door gedrags- en/of emotionele problemen. Het kan zijn dat er al lange tijd problemen zijn. Het gebeurt veel dat er dan een therapeut gevraagd wordt mee te denken en het is fijn om met elkaar te kunnen kijken naar een oplossing. Graag kijk ik mee naar wat er bij het kind past, wat er nodig is (moeilijke en makkelijke veranderingen), en zoeken we door het proces van therapie naar kracht en nieuwe mogelijkheden.

In de therapie is het heel belangrijk dat er een eigen plek is voor in het kind om verder te kunnen ontwikkelen en groeien, wat er ook gebeurd is in het verleden. Ook ga ik in gesprek met ouders en zoeken we naar verandering door verbinding en waar nodig ook confrontatie. De nieuwe manieren om uw kind het beste te geven kunt u zelf gaan gebruiken van dag tot dag. Door spel- en dramatherapie kan uw kind of tiener meer over zichzelf en over anderen leren, moeilijke dingen verwerken en stappen maken om verder te komen.

Niet alles is perfect, maar samen kunnen we heel ver komen

Tot ziens bij Elon!