Jolien de Goeij

Mijn naam is Jolien de Goeij-Plugge. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Vanaf september 2020 mag ik mij aansluiten bij praktijk Elon als Theraplay therapeut en integratief kinder- en jeugdtherapeut. De visie van Elon vind ik mooi en ik sluit me daar als christen graag bij aan.

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar als professional met kinderen en hun ouders. Dit doe ik met erg veel plezier. Ik ben gestart als docent in het basisonderwijs en kwam er al snel achter dat ik mij verder wilde ontwikkelen. In 2011 heb ik de studie integratief kinder- en jeugdtherapeut afgerond. Na een tijd als therapeut binnen het onderwijs te hebben gewerkt wilde ik graag meer ervaring in de zorg op doen. Vervolgens heb ik 6 jaar bij het Leger des Heils gewerkt met moeders die een licht verstandelijke beperking hebben. Hier heb ik mij verder mogen specialiseren tot Theraplay therapeut, een therapie die zich richt op het versterken van de band tussen ouders en hun kind. Ook heb ik tijdens mijn werk met de moeders en kinderen de opleiding tot Video interactie Begeleider afgerond.

Sinds 2017 werkte ik als zelfstandig Theraplaytherapeut bij onder andere praktijk Rood te Amsterdam, Fibbe SCL Amsterdam en Family Supporters Amsterdam.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten bij praktijk Elon.