Inschrijven training Rots en Water in Rotterdam

Wanneer vindt de volgende training in Rotterdam plaats?

Op woensdag 16 oktober 2019 starten wij een nieuwe training Rots en Water in Rotterdam. Inschrijven hiervoor is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier.

In totaal bestaat de gehele training uit 8 trainingsdagen. Elke training duurt een uur en deze dagen vinden wekelijks plaats op de woensdagmiddag van 14:00 uur tot 15:00 uur voor de jongere groep (4 tot en met 7 jaar) en 15:30-16:30, voor de oudere groep van 8 tot en met 12 jaar. Indien er broertjes/zusjes opgegeven worden en de leeftijd ligt dicht bij de andere groep dan kijken wij uiteraard of ze in 1 groep terecht kunnen.

Er vindt vooraf een informatieavond plaats op 9 oktober, deze start om 19:45 uur en is in de praktijk (Ruivenstraat 81 te Rotterdam). De datum voor deze avond wordt later bekend gemaakt.  De avond duurt maximaal een uur en is belangrijk om een idee te krijgen wat de kinderen op de training doen.

Deze training zal gegeven worden door Thelma van der Lugt, gecertificeerd Rots en Watertrainer en coach persoonlijke ontwikkeling i.o..

Voor deze nieuwe training kunt u zich via het onderstaande formulier inschrijven. De eerste inschrijvingen zijn reeds binnen. Er is maar beperkt plaats om zo ieder kind voldoende aandacht te kunnen geven.

Huidige trainingsdagen

De huidige training bestaat uit 8 trainingsdagen die wekelijks plaatsvinden (met uitzondering van de week waarop de woensdag in een vakantie valt). Het gaat om de volgende data:

Trainingsdag 1. 16 oktober 2019 Start van de training
Trainingsdag 2. 30 oktober 2019 Let op 23 oktober niet!
Trainingsdag 3 6 november 2019
Trainingsdag 4 13 november 2019
Trainingsdag 5 20 november 2019
Trainingsdag 6 27 november 2019 Let op 4 december niet!
Trainingsdag 7 11 december 2019
Trainingsdag 8 18 december 2019 Afsluiting

Waar vindt de training plaats?

De training die op 16 oktober start zal gegeven worden op hetzelfde adres als de praktijk, namelijk in het ‘Klooster Oude Noorden’, Ruivenstraat 81 te Rotterdam.

Kosten van de training

De totale prijs voor het volgen van de cursus Rots en Water bij Elon bedraagt € 199,- (inclusief BTW). U ontvangt hiervoor een factuur na inschrijving en het bekend is of de training door gaat. Of de training doorgang heeft is afhankelijk van het feit of er voldoende aanmeldingen zijn.

Inschrijven voor de training in Rotterdam

Door het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u uw kind inschrijven voor de training Rots en Water in Rotterdam. Deze start start op 16 oktober 2019. Na uw aanmelding zullen wij u de intake toesturen.

Ik wil graag door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen bij Elon (richtlijn is 4 nieuwsbrieven per jaar en iedere nieuwsbrief bevat een uitschrijflink)

Op deelname aan deze cursus zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.