Inschrijven training Rots en Water in Rotterdam

Wanneer vindt de volgende training in Rotterdam plaats?

Rots en Water bij ElonOp woensdag 14 oktober 2020 starten wij een nieuwe training Rots en Water in Rotterdam. Inschrijven hiervoor is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier.

In totaal bestaat de gehele training uit 8 trainingsdagen. Elke training duurt een uur en deze dagen vinden wekelijks plaats op de woensdagmiddag. Er zijn twee groepen, namelijk een groep voor jongere kinderen (4 tot en met 8 jaar) en een oudere groep (9 tot en met 12 jaar). De groep met de jongere kinderen heeft les van 13:30 uur tot 14:30 uur. De oudere groep volgt daarna van 14:45-15:45. Indien er broertjes/zusjes opgegeven worden en de leeftijd ligt dicht bij de andere groep dan kijken wij uiteraard of ze in 1 groep terecht kunnen.

Vooraf zal er een informatieavond plaatsvinden. Deze informatieavond is op op maandag 12 oktober 2020. Deze informatieavond start om 19:45 uur en wordt gehouden in onze praktijk in Rotterdam (Ruivenstraat 81 te Rotterdam). De avond duurt maximaal een uur. Het is belangrijk om aanwezig te zijn om een idee te krijgen wat de kinderen op de training doen.

Deze training zal gegeven worden door Thelma van der Lugt, gecertificeerd Rots en Watertrainer, ‘Ik leer leren’-trainer en coach persoonlijke ontwikkeling i.o..

Voor deze nieuwe training kunt u zich via het onderstaande formulier inschrijven. Er is maar beperkt plaats om zo ieder kind voldoende aandacht te kunnen geven.

Huidige trainingsdagen

De training bestaat uit 8 trainingsdagen die wekelijks plaatsvinden. Het gaat om de volgende data:

Trainingsdag 1. 14 oktober 2020 Start van de training
Trainingsdag 2. 28 oktober 2020
Trainingsdag 3 4 november 2020
Trainingsdag 4 11 november 2020
Trainingsdag 5 18 november 2020
Trainingsdag 6 25 november 2020
Trainingsdag 7 2 december 2020
Trainingsdag 8 9 december 2020 Afsluiting

Waar vindt de Rots en Water training plaats?

De training zal gegeven in een ruimte nabij de praktijk. Het adres is hierdoor hetzelfde als het adres van onze praktijk in Rotterdam (Ruivenstraat 81 te Rotterdam).

Kosten van de training

De totale prijs voor het volgen van de cursus Rots en Water bij Elon bedraagt € 199,- (inclusief BTW). U ontvangt hiervoor een factuur na inschrijving en nadat het zeker is dat de training door gaat. Of de training doorgang heeft is afhankelijk van het feit of er voldoende aanmeldingen zijn.

Inschrijven voor de training Rots en Water in Rotterdam

Door het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u uw kind inschrijven voor de training Rots en Water in Rotterdam. Deze start start op 14 oktober 2020. Na uw aanmelding zullen wij u de intake toesturen.

Ik wil graag door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen bij Elon (richtlijn is 4 nieuwsbrieven per jaar en iedere nieuwsbrief bevat een uitschrijflink)

Op deelname aan deze cursus zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.