Contact

Neem contact met ons op als u op zoek bent naar meer informatie over bijvoorbeeld speltherapie, Theraplay, Rots en Water, ‘Ik leer leren‘ of cursussen danwel workshops. Ook als u zich voor een van de eerder genoemde zaken wilt aanmelden. Contact met ons opnemen is altijd vrijblijvend. Als u mailt, of als belt en wij kunnen u niet direct te woord staan,  proberen we altijd zo snel mogelijk te reageren.

Wachttijden

Speltherapie Rotterdam 0 weken

Speltherapie Delft 6 weken

Theraplay 3 maanden

PMKT 2 weken

Adressen van de praktijk

Rotterdam

Onze Rotterdamse praktijk bevindt zich in Het klooster Oude Noorden aan de Ruivenstraat 81, 3036 DD te Rotterdam.

Delft

De Delftse praktijk van Elon bevindt zich in het kantorengebouw Tauro aan de

Contact via telefoon

Via het onderstaande formulier kunt u ons bereiken via e-mail maar u kunt ons ook via de telefoon bereiken. Bel ons op 06 – 81 80 93 89.

Contact via e-mail

  Inschrijven voor Rots en Water

  Om in te schrijven op een volgende Rots en Water training, kan het inschrijfformulier worden gebruikt op de pagina voor trainingen in Rotterdam.

  Elon op social media

  Wij zijn ook actief op Facebook en op Instagram. Met regelmaat plaatsen wij via onze Facebookpagina interessante berichten die betrekking hebben op het kennisgebied van Elon. Ook kun je ons vinden op LinkedIn.

  Aanmelden voor de nieuwsbrief

  Eens per kwartaal stuurt Elon een nieuwsbrief. Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief om deze te ontvangen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij en rondom Elon.