Week van de Opvoeding

Praktijk Elon doet mee aan de Week van de Opvoeding

Praktijk Elon in Rotterdam organiseert in haar eigen praktijk gratis workshops op 3 en 5 oktober 2018 over opvoeding. Tijdens de Week van de Opvoeding besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden. Het stellen van opvoedvragen en vragen rondom ouderschap.

Met drie workshops draagt Elon bij aan aandacht voor het omgaan met uw kind.

Bent u nu ook nieuwsgierig wat spel kan doen in de opvoeding? Schrijf je dan in voor de workshop: ‘Theraplay – Hechting bevorderen tussen ouder en kind door middel van spel’ of  ‘Spelenderwijs ontdekken met je kind’. De workshops zijn gratis toegankelijk voor ouders en/of professionals. Wees er wel snel bij, er is beperkt plaats. Opgeven vooraf is nodig.

Woensdag 3 oktober

Op woensdag van 13.30 tot 14.15 uur wordt de workshop ‘Spelenderwijs ontdekken met je kind’ gegeven. Deze workshop ‘spelenderwijs ontdekken met je kind’ gaat over kinderen van 4 tot 11 jaar. Dit is een praktische workshop voor leerkrachten, wijkteam/CJG medewerkers.

Op woensdag van 12.45 tot 13.30 is  vrije inloop en kunt u de spelkamer bekijken en vragen stellen over Speltherapie, Theraplay en Rots en Water.

Vrijdag 5 oktober

De workshop ‘Theraplay – Hechting bevorderen tussen ouder en kind door middel van spel’ vindt plaats van 9.30 – 10.15 uur. Dit is voor ouders en professionals die te maken hebben met kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar.

Van 10.30 tot 11.00 uur  is er vrije inloop en kunt u vragen stellen over Speltherapie, Theraplay en Rots en Water.

De workshop ‘Spelenderwijs ontdekken met je kind’ wordt op vrijdag nogmaals gegeven van 11.00 tot 11.45 uur gaat over kinderen van 4 tot 11 jaar. Dit is een praktische workshop.

Kinderen kunnen helaas niet aanwezig zijn bij de workshops tenzij het baby’s zijn in een drager (locatie is niet toegankelijk voor kinderwagens/buggy’s).

Aanmelden voor workshops

Aanmelden kan tot 1 oktober via onderstaand formulier. De workshops zijn gratis.  De workshops zijn voor maximaal 10 deelnemers.

Voor de vrije inloop hoeft u zich niet aan te melden.

Ik wil mij inschrijven voor de workshop 'Spelenderwijs ontdekken met je kind' op woensdagmiddag 3 oktober van 13.30 tot 14.15.

Ik wil mij inschrijven voor de workshop 'Theraplay - Hechting bevorderen tussen ouder en kind door middel van spel' op vrijdagochtend 5 oktober van 9.30 tot 11.45.

Ik wil mij inschrijven voor de workshop 'Spelenderwijs ontdekken met je kind' op vrijdagochtend 5 oktober van 11.00 – 11.45.

Ik wil graag door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen bij Elon (richtlijn is 4 nieuwsbrieven per jaar en iedere nieuwsbrief bevat een uitschrijflink)